اخبار

اتفاقی باورنکردنی در عصر جدید ، برای اولین بار ؛ یک تماشاچی آمد و خواند ! – ایران فور فان

  • اتفاقی باورنکردنی در عصر جدید ، برای اولین بار ؛ یک تماشاچی آمد و خواند ! – ایران فور فان

    فصل جدید مسابقه عصر جدید نتوانست مانند دو فصل قبلی مخاطب را راضی کند و تقریبا اجراهای تکراری را شاهد بودیم. در مرحله جدید این مسابقه وقوع یک اتفاق عجیب در این برنامه باعث توجه همگان شد. در ادامه در ایران فور فان می خواهیم اتفاقی باورنکردنی در عصر جدید را ببینیم

    اتفاقی باورنکردنی در عصر جدید

    اتفاقی باورنکردنی در عصر جدید برای اولین بار؛ یک نفر از تماشاچیان آمد، خواند و مستقیم، وارد رقابت شد!هومن یارمحمدی، آخرین اجرای قسمت یازدهم از مرحله مقدماتی فصل سوم مسابقه استعدادیابی عصرجدید از میان تماشاگران استودیو به روی صحنه آمد

    ویدئویی از اتفاقی عجیب در عصر جدید

    نقدی به عصر جدید را ببینید

    یکی از منتقدان سینما در متنی درباره فصل جدید عصر جدید نوشت:

    اصولا نمی‌توان برنامه عصرجدید را یک برنامه استعدادیابی با معنای واقعی‌اش دانست. فضای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی ایران بیش از آنکه استعدادهایش را جذب کند، یا لهشان می‌کند یا فراری‌شان می‌دهد و در چنین جامعه‌ای، استعدادیابی از معنای واقعی‌اش تهی است.

    مباحثی مثل تحقق آرزوهای محال، ایجاد فرصت برای افراد با استعداد و ایجاد فرصت برابر میان طبقات مختلف و جنسیت‌ها و قومیت‌ها با فرض بالا، اساسا موضوعیت ندارند و طرح کردنشان شوخی به‌نظر می‌رسد. ممنوعیت‌های بی‌اساس برای زنان و نوازندگان را هم علاوه کنید.

    اتفاقی باورنکردنی در عصر جدیدعصر جدید

    به بهانه اتفاقی باورنکردنی در عصر جدید درباره این برنامه بیشتر صحبت می کنیم.

    در جامعه‌ای که به زنان بلیت می‌فروشند و بعد به ورزشگاه راهشان نمی‌دهند و اسپری فلفل به چهره‌شان می‌پاشند، شوی بی‌مزه‌ای مثل عصر جدید نه یک شوخی تلخ، که یک توهین برخورنده‌ست.
    از این رو بیایید از ضعف و بی‌منطقی قضاوت داوران، روند منکوب کردن استعدادها، فاجعه‌ای اعصاب خردکن به‌نام احسان علیخانی، شیوه‌ی بد‌ِ اجرایی مسابقه و غیره بگذریم.

    اتفاقی باورنکردنی در عصر جدیدبرنامه عصر جدید

    رسانه ای که خود محل دفن و طرد استعدادها بوده چگونه می تواند مرجع و مدعی کشف استعدادها باشد!…کاش به جای ساخت انواع “برنامه های تفریحی استعدادیابی”، یک “برنامه تحلیلی استبدادیابی” ساخته می شد تا نشان می داد چگونه استعدادهای درخشان در ساختارهای مستبد نهاد خانواده و مدرسه و دانشگاه و رسانه و نهادهای اجتماعی و فرهنگی و سیاسی و مراکز دولتی و تمام ساختار و بافتار این جامعه مسدود و افسرده، سرکوب و سرخورده می شوند و به فرسایش و انزوای اجباری تن می دهند!

    اینستاگرام و انصاف نیوز

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا