آشپزیآموزش جالبسرگرمی

آموزش درست کردن زولبیا خانگی به روش قنادی در منزل در ماه مبارک رمضان

  • آموزش درست کردن زولبیا خانگی به روش قنادی در منزل در ماه مبارک رمضان

    درست کردن زولبیا خانگی

    آموزش درست کردن زولبیا خانگی به روش قنادی در منزل در ماه مبارک رمضان
    آموزش درست کردن زولبیا خانگی به روش قنادی در منزل در ماه مبارک رمضان

    زولبیا و بامیه از شیرینی ها معروف و بسیار پر طرفدار ایرانی هستند

    که به عنوان شیرینی مناسبتی در ماه مبارک رمضان برای افطار و سحری مورد استفاده قرار می گیرند.

    مواد لازم شربت زولبیا:

    شکر ۲ لیوان

    آب ۱٫۵ لیوان

    گلاب ¼ لیوان

    آبلیمو ½ قاشق چایخوری

    زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

    شیوه ی درست کردن شربت زولبیا:

    برای تهیه شربت زولبیا ابتدا آب را در یک قابلمه کوچک می ریزیم

    و روی حرارت قرار می دهیم و شکر را به آب اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم

    تا کاملا شکر در آب حل شود و زعفران دم کرده را می افزاییم و آبلیمو و گلاب را نیز اضافه می کنیم

    و تامل می کنیم تا مواد به خورد هم بروند و همین طور شربت قوام بگیرد

    و کمی غلیظ شود. بعد از اینکه شربت غلیظ شد

    آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود و بعد در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

    مواد لازم زولبیا:

    ماست ¼ لیوان

    نشاسته ۵۰ گرم

    اسانس هل ۲ قطره

    کره ½ قاشق چایخوری

    گلاب ۱ قاشق غذاخوری

    روغن مایع به اندازه کافی

    آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری

    جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری

    شیوه ی درست کردن زولبیا:

    برای تهیه شیرینی زولبیا ابتدا نشاسته را در کاسه ای بزرگ می ریزیم

    و ماست را به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند

    و به مدت ۵ دقیقه کنار می کذاریم.سپس کره را  از یخچال بیرون می آوریم و می گذاریم تا نرم شود.

    پس از گذشت ۵ دقیقه کاسه مخلوط ماست و نشاسته را می آوریم

    و آرد را کم کم به آن ها اضافه می کنیم و هم می زنیم و کره را نیز می افزاییم

    و خوب مخلوط می کنیم تا مایه زولبیا یکدست شود.

    بعد گلاب ، اسانس هل و جوش شیرین را به مایه اضافه می کنیم

    و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا مایه غلظتی شبیه به ماست داشته باشد.

    اگر دیدید مایه سفت شده است می توانید کمی گلاب اضافه کنید.

    بیشتر بخوانید: راهیابی محمدباقر قالیباف شهردار سابق تهران به مجلس و کسب کرسی ریاست مجلس

    سپس در یک ظرف مانند یک تابه روغن به حدی می ریزیم که استخر روغن داشته باشیم

    و زولبیا ها راحت در ان شناور باشند.

    و تابه را روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان روغن داغ شود.

    مایه زولبیا را در قیف می ریزیم و قیف را  بالای تابه نگه می داریم

    و خیلی سریع قیف را فشار می دهیم و مایه زولبیا بیرون می آید و سریع دستمان را مانند دایره می چرخانیم

    تا زولبیا که از قیف بیرون می آید و داخل روغن ریخته می شود

    به شکل یک دایره در بیاید.می توانید اگر قیف ندارید مایه را در جا سسی بریزید

    تا راحت تر مایه بیرون بیاید و شکل بگیرد.

    شربت آماده شده از قبل را حتما در یخچال قرار می دهیم تا سرد شود

    و زمانی که زولبیا ها سرخ شدند از روغن بیرون می آوریم

    و در توری فلزی قرار می دهیم به مدت ۱ دقیقه تا روغن اضافه آن خارج شود

    و بعد در شربت قرار می دهیم تا به مدت ۵ دقیقه در شربت سرد بماند و طعم دار شود.

    و مجددا از شربت که بیرون آوردیم زولبیا را در توری قرار می دهیم

    تا شربت اضافه آن خارج شود. تمامی زولبیا ها را به همین صورت آماده می کنیم.

    گردآوری: گلناک

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا