آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن کوفته انار و گردو با یه سس خوشمزه یه شام شب یلدا

  • آموزش درست کردن کوفته انار و گردو با یه سس خوشمزه یه شام شب یلدا

    کم کم داریم به شب یلدا یعنی طولانی ترین شب سال نزدیک میشیم از قدیم شب یلدا همیشه با جشن و دورهمی همراه بوده

    که البته در یکی دو سال اخیر به خاطر کرونا برگزاری جشن های اینچنینی کم فروغ تر از قبل شده

    امسال هم شب یلدا در سایه کرونا برگزار می شود

    که احتمالا در خیلی از خانواده ها خبری از مهمونی و دورهمی نیست.

    اما میتونیم بدون اینکه به مهمونی بریم یا مهمون دعوت کنیم یه جشن خانوادگی برگزار کنیم

    تا هم باعث شیوع کرونا نشیم هم اینکه سنت ها رو زنده نگه داریم.

    یکی از ویژگی های شب یلدا خوراکی های خاصی است که در این شب سرو می شود.

    در هر شهر و فرهنگی غذای ویژه ای را برای شب یلدا تدارک می بینند.

    سبزی پلو با ماهی، مرغ ناردونی، انار پلو، زرشک پلو، کلم پلوی شیرازی، آش انار، سالاد انار و …

    همه و همه رنگ ویژه ای به این شب می دهند و لذت با هم بودن را چندین برابر می کنند.

    کوفته انار و گردو یه غذای خوشمزه شمالی است

    که در کنار سس انار و پلوی زعفرانی گزینه بسیار مناسبی برای شب یلدا است.

    برای تهیه این غذای خوشمزه به گوشت چرخ شده، پیاز، گردو، آب انار، تخم مرغ و یک سری ادویه و چاشنی نیاز دارید.

    اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ یاد بگیرید در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

    کوفته انار و گردو
    کوفته انار و گردو

    مواد اولیه لازم برای کوفته انار و گردو برای ۴ نفر

    گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم

    آب انار طبیعی ۲ پیمانه

    پیاز متوسط ۳ عدد

    تخم مرغ ۱ عدد

    گردو پودر شده ۶ تا ۸ قاشق غذاخوری

    مرزه خشک ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

    نعناء خشک ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

    آویشن خشک ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

    آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری

    رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری

    رب انار ۳ قاشق غذاخوری

    انار دون شده ۱/۲ پیمانه

    فلفل سیاه ۱ قاشق قاشق چایخوری

    ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری

    زردچوبه ۱/۵ قاشق چایخوری

    سماق ۲ قاشق چایخوری

    روغن مایع به میزان لازم

    نمک به میزان لازم

    کوفته انار و گردو
    کوفته انار و گردو

    طرز تهیه کوفته انار و گردو

    ۱- برای تهیه کوفته قلقلی گوشت + ۲ تا پیاز رنده شده + فلفل سیاه + زردچوبه + ادویه کاری + نمک + سماق + آرد سوخاری + نصف گردوها + تخم مرغ + آویشن + نعناء + مرزه را خوب با هم مخلوط کنید و با دست ورز دهید.

    به اندازه گردو از مواد گوشتی بردارید و قلقلی کنید کوفته ها را داخل ظرف در بسته ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.

     بعد کوفته ها را داخل روغن سرخ کند.

    پیاز سفید بهترین پیاز برای مرینیت کردن گوشت ها است.

    بعضی وقتی پیاز را رنده می‌کنند کاملاً آب آن را می‌گیرند

    و اصطلاحاً فقط تفاله‌های پیاز را به گوشت اضافه می‌کنند

    که در نهایت کوفته ها بوی زهم می گیرد.

    رنده کردن پیاز
    کوفته انار و گردو

    ۲- یکی از پیازها رو به صورت نگینی ریز خُرد کنید داخل تابه تفت دهید

    تا طلایی شود سپس گردوها را بریزید ۵ دقیقه تفت دهید بعد ۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه + رب را اضافه کنید

    تفت دهید تا رب رنگ باز کنید. رب انار و آب انار طبیعی را اضافه کنید

    منتظر بمانید تا جوش بیاد نمک و ترشیش رو اندازه کنید.

    وقتی جوش اومد کوفته ها رو بهش اضافه کنید

    بزارید ۱/۳۰ ساعت روی حرارت ملایم ریز جوش بزند تا گردو به روغن بیفتد.

    داخل ظرف مورد نظر بکشید با انار دون شده تزئین کنید.

    کوفته انار و گردو
    کوفته انار و گردو

    گردآوری: ایران فور فان

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا