آشپزیسرگرمی

طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابونی؛ با یه سس خوشمزه و جذاب

  • طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابونی؛ با یه سس خوشمزه و جذاب

    ذرت مکزیکی میان وعده ای خوشمزه و جذاب است که به صورت گرم سرو می شود و بازار آن در فصل زمستان حسابی داغ است. منشاء اصلی این خوراکی خوشمزه کشور مکزیک است اما در حال حاضر شهرت جهانی پیدا کرده و در بین ایرانی ها هم بسیار پرطرفدار است.

    خیلی ها فکر می کنند که ذرت مکزیکی خوراکی مضری است اما اگر به صورت بهداشتی تهیه شود به دلیل وجود قارچ و ذرت خیلی مغذی است اما به خاطر سس مایونز و پنیر پیتزا بسیار پرکالری است بنابراین به میزان زیاد مصرف نکنید.

    اگر شما هم جزء طرفداران پر و پا قرص این میان وعده جذاب هستید در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه و فوت و فن های خوشمزه تر شدن آن آشنا شوید. برای تهیه ذرت مکزیکی به ذرت، پنیر پیتزا، سس مایونز، کره و تعدادی ادویه نیاز است مواد دیگه مثل قارچ، سس خردل، سس هزار جزیره، ژامبون و … که در بعضی رسپی ها اضافه می شود کاملا سلیقه ای است.

    ذرت مکزیکی

    مواد اولیه لازم برای تهیه ذرت مکزیکی برای ۴ نفر

    کنسرو ذرت ۱ عدد

    قارچ ۱۰۰ گرم

    پنیر پیتزا ۱ پیمانه

    کره ۳۰ گرم

    روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری

    سس مایونز ۱ پیمانه

    نمک ۱ قاشق چایخوری

    فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری

    فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری

    ادویه کاری ۱/۲ قاشق چایخوری

    پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری

    آویشن ۱ قاشق چایخوری

    گلپر ۱ قاشق چایخوری

    ژامبون گوشت یا مرغ ۱۰۰ گرم (اختیاری)

    IMG_20211107_131529

    طرز تهیه ذرت مکزیکی

    ۱- قارچ ها را تمیز بشویید و به صورت ورقه ای خُرد کنید داخل قابلمه آب بریزید قارچ ها را به آن اضافه کنید یک جوش زد آبکش کنید بالافاصله آب سرد روی آن بگیرید. حالا کره و روغن را داخل تابه بریزید وقتی کره آب شد قارچ ها را اضافه کنید حرارت را بالا ببرید تا قارچ آن نندازد.

    ۲- برای تهیه ذرت مکزیکی بهتر است از ذرت کنسروی استفاده کنید اما اگر خواستید ذرت را خودتان آماده کنید بلال های شیری برای تهیه ذرت مکزیکی مناسب نیستند بلال مکزیکی بگیرید با مقداری آب و نمک حدود ۱۵ دقیقه بپزید بعد کارد را زیر دانه های آن بکشید تا دانه ها جدا شوند سپس داخل زیپ کیپ بریزید و در فریزر نگهداری کنید.

    3704891

    از هر مدل ذرتی که خواستید استفاده کنید آن را آبکش کنید اجازه دهید بماند تا آب آن کاملا کشیده شود سپس به تابه حاوی قارچ و کره اضافه کنید بعد فلفل + پودر سیر + آویشن + پودر کاری را اضافه کنید حدود ۳ دقیقه مدام هم بزنید تا مزه ها حسابی با هم ترکیب شوند بعد آبلیمو + نمک + گلپر را اضافه کنید. ژامبون ها را سرخ کنید طوری که کاملا خشک شود به صورت نواری خُرد کنید و به مواد اضافه کنید بهتر است از ژامبون دودی استفاده شود.

    ۴- سس را باید زمانی اضافه کنید که مواد حسابی داغ شده باشد وقتی که از تابه بخار بلند شد سس مایوز را اضافه کنید وقتی سس خوب با مواد ترکیب شد پنیر پیتزا را اضافه کنید ۲ دقیقه بعد از روی حرارت بردارید تا پنیر با حرارت ذرت آب شود. در مطلب طرز تهیه سس مایونز خانگی طرز تهیه سس مایونز را به طور کامل توضیح دادیم اگر مایل هستید با استفاده از این مطلب می توانید سس مایونز خانگی بدون مواد نگه دارنده تهیه کنید.

    IMG_20211107_131106

    گردآوری: ایران فور فان

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا