آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن کیک گلابی خوشمزه تابستانی و خانگی + عکس

  • آموزش درست کردن کیک گلابی خوشمزه تابستانی و خانگی + عکس

    درست کردن کیک گلابی

    آموزش درست کردن کیک گلابی خوشمزه تابستانی و خانگی + عکس
    آموزش درست کردن کیک گلابی خوشمزه تابستانی و خانگی + عکس

    کیک گلابی یکی از کیک های فوق العاده خوشمزه میوه ای است

    گلابی سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین سی است

    که موجب تحریک تولید گلبول سفید می‌شود و برای سیستم ایمنی بدن مفید است.

    همچنین گلابی به‌عنوان تقویت‌کننده‌ی سیستم ایمنی شناخته شده است

    که به از بین‌بردن بیماری‌هایی مثل سرماخوردگی‌های معمولی، آنفولانزا و بیماری‌های خفیف کمک می‌کند

    و خطر ابتلا به بیماری‌های التهابی را مانند بیماری های قلبی-عروقی، دیابت، سرطان و چاقی کاهش دهد.

    مواد لازم برای درست کردن کیک گلابی:

    تخم مرغ ۳ عدد

    شکر ۱لیوان

     کره آب شده ۵۰ گرم

    روغن مایع نصف لیوان – ماست خامه ای ۱لیوان( مثل ماست سون)

    بکینگ پودر ۱ ق غ ( من کمتر میزنم بخاطر غلظت خونی که بکینگ میاره)

     وانیل ۱ قاشق چایخوری

     آرد ۲ لیوان

     دارچین و گلابی به میزان لازم

    شیوه ی درست کردن کیک گلابی:

    ۱) اول شکر و روغن و کره آب شده و ماست رو با هم حسابی مخلوط میکنیم

    و بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم.

    ۲) بعد آرد رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و کم کم روی مواد الک کرده

    و دورانی هم میزنیم تا همه مواد به خورد هم برن.

    ۳) گلابی هارو اگر میخواید مثل من نصف کنید یا حتی درسته داخل کیک بگذارید

    حتما در کمی آب و شکرو دارچین بپزیدشون البته نه اونقدریه ک له بشن.

    ۴)کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و مواد کیک رو میریزیم و روش گلابی هارو هرصورت که میخوایم قرار میدیم.

    بیشتر بخوانید: آموزش درست کردن کیک شیر همراه با کنجد 

    ۵) شما میتونید گلابی هارو ورق ورق کنید و بچینید که در اون صورت نیاز نیست پخته بشن.

    ۶) روی کیک دارچین میپاشیم و در طبقه وسط فر قرار میدیم

    با حرارت پایین به مدت ۴۰ دقیقه و دمای ۱۸۰ درجه و برای روش هم گریل رو روشن میکنیم به مدت یک ربع.

    ۷) در آخر هم روش پودر قند میپاشیم که همینقدر خواستنی و جذاب بشه

    گردآوری: سایت تفریحی گلناک

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا