آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن کیک گلابی خوشمزه تابستانی و خانگی + عکس

  • آموزش درست کردن کیک گلابی خوشمزه تابستانی و خانگی + عکس

    درست کردن کیک گلابی

    آموزش درست کردن کیک گلابی خوشمزه تابستانی و خانگی + عکس
    آموزش درست کردن کیک گلابی خوشمزه تابستانی و خانگی + عکس

    کیک گلابی یکی از کیک های فوق العاده خوشمزه میوه ای است

    گلابی سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین سی است

    که موجب تحریک تولید گلبول سفید می‌شود و برای سیستم ایمنی بدن مفید است.

    همچنین گلابی به‌عنوان تقویت‌کننده‌ی سیستم ایمنی شناخته شده است

    که به از بین‌بردن بیماری‌هایی مثل سرماخوردگی‌های معمولی، آنفولانزا و بیماری‌های خفیف کمک می‌کند

    و خطر ابتلا به بیماری‌های التهابی را مانند بیماری های قلبی-عروقی، دیابت، سرطان و چاقی کاهش دهد.

    مواد لازم برای درست کردن کیک گلابی:

    تخم مرغ ۳ عدد

    شکر ۱لیوان

     کره آب شده ۵۰ گرم

    روغن مایع نصف لیوان – ماست خامه ای ۱لیوان( مثل ماست سون)

    بکینگ پودر ۱ ق غ ( من کمتر میزنم بخاطر غلظت خونی که بکینگ میاره)

     وانیل ۱ قاشق چایخوری

     آرد ۲ لیوان

     دارچین و گلابی به میزان لازم

    شیوه ی درست کردن کیک گلابی:

    ۱) اول شکر و روغن و کره آب شده و ماست رو با هم حسابی مخلوط میکنیم

    و بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم.

    ۲) بعد آرد رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و کم کم روی مواد الک کرده

    و دورانی هم میزنیم تا همه مواد به خورد هم برن.

    ۳) گلابی هارو اگر میخواید مثل من نصف کنید یا حتی درسته داخل کیک بگذارید

    حتما در کمی آب و شکرو دارچین بپزیدشون البته نه اونقدریه ک له بشن.

    ۴)کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و مواد کیک رو میریزیم و روش گلابی هارو هرصورت که میخوایم قرار میدیم.

    بیشتر بخوانید: آموزش درست کردن کیک شیر همراه با کنجد 

    ۵) شما میتونید گلابی هارو ورق ورق کنید و بچینید که در اون صورت نیاز نیست پخته بشن.

    ۶) روی کیک دارچین میپاشیم و در طبقه وسط فر قرار میدیم

    با حرارت پایین به مدت ۴۰ دقیقه و دمای ۱۸۰ درجه و برای روش هم گریل رو روشن میکنیم به مدت یک ربع.

    ۷) در آخر هم روش پودر قند میپاشیم که همینقدر خواستنی و جذاب بشه

    گردآوری: سایت تفریحی گلناک

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا