آموزش درست کردن کیک گلابی خوشمزه تابستانی و خانگی + عکس
درست کردن کیک گلابی
کیک گلابی یکی از کیک های فوق العاده خوشمزه میوه ای است
گلابی سرشار از آنتیاکسیدان و ویتامین سی است
که موجب تحریک تولید گلبول سفید میشود و برای سیستم ایمنی بدن مفید است.
همچنین گلابی بهعنوان تقویتکنندهی سیستم ایمنی شناخته شده است
که به از بینبردن بیماریهایی مثل سرماخوردگیهای معمولی، آنفولانزا و بیماریهای خفیف کمک میکند
و خطر ابتلا به بیماریهای التهابی را مانند بیماری های قلبی-عروقی، دیابت، سرطان و چاقی کاهش دهد.
مواد لازم برای درست کردن کیک گلابی:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱لیوان
کره آب شده ۵۰ گرم
روغن مایع نصف لیوان – ماست خامه ای ۱لیوان( مثل ماست سون)
بکینگ پودر ۱ ق غ ( من کمتر میزنم بخاطر غلظت خونی که بکینگ میاره)
وانیل ۱ قاشق چایخوری
آرد ۲ لیوان
دارچین و گلابی به میزان لازم
شیوه ی درست کردن کیک گلابی:
۱) اول شکر و روغن و کره آب شده و ماست رو با هم حسابی مخلوط میکنیم
و بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم.
۲) بعد آرد رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و کم کم روی مواد الک کرده
و دورانی هم میزنیم تا همه مواد به خورد هم برن.
۳) گلابی هارو اگر میخواید مثل من نصف کنید یا حتی درسته داخل کیک بگذارید
حتما در کمی آب و شکرو دارچین بپزیدشون البته نه اونقدریه ک له بشن.
۴)کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و مواد کیک رو میریزیم و روش گلابی هارو هرصورت که میخوایم قرار میدیم.
بیشتر بخوانید: آموزش درست کردن کیک شیر همراه با کنجد
۵) شما میتونید گلابی هارو ورق ورق کنید و بچینید که در اون صورت نیاز نیست پخته بشن.
۶) روی کیک دارچین میپاشیم و در طبقه وسط فر قرار میدیم
با حرارت پایین به مدت ۴۰ دقیقه و دمای ۱۸۰ درجه و برای روش هم گریل رو روشن میکنیم به مدت یک ربع.
۷) در آخر هم روش پودر قند میپاشیم که همینقدر خواستنی و جذاب بشه
گردآوری: سایت تفریحی گلناک