آشپزیآموزش جالب

آموزش درست کردن خورش مرغ مجلسی خوشمزه خانگی مجلسی+ عکس

  • آموزش درست کردن خورش مرغ مجلسی خوشمزه خانگی مجلسی+ عکس

    درست کردن خورش مرغ مجلسی

    آموزش درست کردن خورش مرغ مجلسی خوشمزه خانگی مجلسی+ عکس
    آموزش درست کردن خورش مرغ مجلسی خوشمزه خانگی مجلسی+ عکس

    خورش مرغ یکی از غذاهای متداول و معروف ایرانی است

    که بیشتر برای مهمانی ها به همراه زرشک پلو تهیه می شود که با نام زرشک پلو با مرغ شناخته می شود.

    مواد اصلی این خورش خوشمزه گوشت مرغ ، هویج و سیب زمینی هستند.

    مواد لازم زرشک پلو با مرغ:

    سینه یا ران مرغ ۴ تکه

    برنج ۴ پیمانه

    پیاز ۱ عدد

    سیر ۲ حبه

    زرشک ۱ پیمانه

    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

    زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری

    آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

    کره کوچک ۱ قالب

    نمک به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    شیوه ی پخت خورش مرغ مجلسی:

    ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم

    و به همراه مقداری روغن و زردچوبه در یک تابه تفت می دهیم.

    سپس سیر را با رنده ریز در تابه رنده می کنیم و سیر را هم به خوبی تفت می دهیم

    سپس سیر و پیاز را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

    ما در این آموزش از ران مرغ استفاده کرده ایم ،

    شما می توانید از سینه یا ران مرغ به دلخواه استفاده نمایید.

    قطعات مرغ را در قابلمه ای که برای تهیه خورش در نظر گرفته ایم

    به همراه مقداری روغن مایع به خوبی سرخ می کنیم. سپس سیر و پیاز را به قابلمه اضافه می کنیم.

    در این مرحله رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی روغن مایع تفت می دهیم تا کمی سرخ شود

    سپس به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد داخل قابلمه را کمی تفت دادیم ۲ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم

    و درب قابلمه را می گذاریم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید.

    پس جوش آمدن آب حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا مرغ ها با حرارت بسیار ملایم به صورت کامل بپزند.

    بیشتر بخوانید: آموزش درست کردن کوکوی قارچ خانگی خوشمزه +عکس کوکوی قارچ

    در مرحله بعد نخود فرنگی را به خورش اضافه می کنیم.

    پس از آن ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به خورش اضافه می کنیم.

    در مرحله بعد هویج ها و فلفل دلمه ای را به صورت دلخواه خرد می کنیم و در تابه ای جداگانه تفت می دهیم

    پس از اینکه فلفل دلمه ای و هویج به خوبی تفت داده شدند

    آنها را به خورش اضافه می کنیم. درب قابلمه را می گذاریم

    و حدود ۱۵ دقیقه بعد نمک و فلفل خورش را اندازه می کنیم.

    حدودا ۵ دقیقه بعد از اضافه کردن ادویه جات خورش مرغ ما آماده سرو است.

    حالا سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد می کنیم و به صورت جداگانه سرخ می کنیم.

    در پایان کار هنگام کشیدن خورش در ظرف خورشت خوری مقداری سیب زمینی هم کنار ظرف می ریزیم.

    خورش مرغ را به همراه زرشک پلو یا برنج ساده سرو کنید.

    گردآوری: سایت تفریحی گلناک

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا