آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن قیمه نثار خوشمزه قزوینی خانگی + عکس قیمه نثار

  • آموزش درست کردن قیمه نثار خوشمزه قزوینی خانگی + عکس قیمه نثار

    درست کردن قیمه نثار

    آموزش درست کردن قیمه نثار خوشمزه قزوینی خانگی + عکس قیمه نثار
    آموزش درست کردن قیمه نثار خوشمزه قزوینی خانگی + عکس قیمه نثار

    قیمه نثار یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی شهر قزوین است

    که به دلیل طعم خوبش در سراسر کشورمان فراگیر شده است.

    این غذا با مخلفات زیادی از جمله خلال پسته و خلال بادام طبخ می شود

    و یک غذای گران قیمت محسوب می شود.

    مواد لازم قیمه نثار:

    گوشت بدون استخوان ۵۰۰ گرم

    برنج ۳ پیمانه

    زرشک ۱۰۰ گرم

    خلال پسته و بادام ۱۰۰ گرم

    پیاز ۱ عدد

    رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

    زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

    پودر قند ۲ قاشق غذاخوری

    چوب دارچین ۳ عدد

    زردچوبه به اندازه لازم

    نمک به اندازه لازم

    آموزش درست کردن قیمه نثار:

    ابتدا برنج را نسبت به نوع آن در مقداری آب می خیسانیم تا نرم شود ،

    سپس آنرا با مقداری آب و نمک در یک قابلمه می ریزیم و می جوشانیم.

    بیشتر بخوانید: آموزش درست کردن تاکوی استیک خوشمزه خانگی + عکس تاکوی استیک

    زمانی که دانه های برنج نرم شدند و مغزشان سفت بود برنج را آبکشی می کنیم.

    در ادامه داخل یک قابلمه مناسب مقداری روغن می ریزیم

    و ته دیگ را به دلخواه نان یا سیب زمینی قرار می دهیم سپس برنج را اضافه می کنیم.

    چند قاشق آب و روغن روی برنج می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم برنج دم بکشد.

    در مرحله بعدی پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

    و با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شوند.

    وقتی پیاز طلایی شد مقداری زرچوبه به آن اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم.

    در مرحله بعد گوشت را خرد می کنیم و به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم.

    پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم ،

    کمی مواد را تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

    پس از سرخ شدن رب گوجه فرنگی ، چوب های دارچین را داخل قابلمه می اندازیم.

    زعفران دم کرده را همراه با ۲ لیوان آب به گوشت اضافه می کنیم

    و با حرارت ملایم اجازه می دهیم گوشت بپزد و نرم شود.

    وقتی گوشت به طور کامل پخت ، نمک را اضافه می کنیم.

    اگر نمک را زود اضافه کنیم باعث دیر پز شدن گوشت می شود.

    در یک تابه مناسب زرشک ، خلال پسته و خلال بادام را با کمی روغن تفت می دهیم

    سپس پودر قند را به آنها اضافه و مواد را زیر و رو می کنیم تا یکدست شوند.

    سپس مخلوط خلال پسته و بادام را کنار می گذاریم تا برای تزیین قیمه نثار از آن استفاده کنیم.

    پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

    پس از اینکه برنج دم کشید مقداری از برنج را با زعفران دم کرده مخلوط می کنیم.

    برنج سفید را در دیس می ریزیم و روی برنج را با برنج زعفرانی ، گوشت و مخلوط خلال پسته و بادام تزیین می کنیم.

    گردآوری: سایت تفریحی گلناک

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا