آشپزی

آموزش درست کردن حلوا آردی مجلسی خانگی خوشمزه + عکس حلوا

  • آموزش درست کردن حلوا آردی مجلسی خانگی خوشمزه

    حلوا آردی مجلسی

    آموزش درست کردن حلوا آردی مجلسی خانگی خوشمزه + عکس حلوا
    آموزش درست کردن حلوا آردی مجلسی خانگی خوشمزه + عکس حلوا

    حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است.

    حلوا آردی به عنوان غذا هم به همراه نان سرو می شود.

    حلوا آرد سفید به عنوان نذری در بسیاری از مجالس مذهبی تهیه و پخش می شود.

    مواد اصلی تشکیل دهنده حلوا آرد عبارتند از آرد گندم ، روغن و شکر.

    مواد لازم حلوا آرد:

    آرد ۲ لیوان
    گلاب ۴ قاشق غذا
    آب ۱ و ½ لیوان
    شکر ۱ لیوان
    کره ۵۰ گرم
    پودر هل مقدار کمی
    روغن مایع ۱ لیوان
    زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

    روش پخت حلوا:

    ابتدا باید شربت حلوا را تهیه کنیم.

    برای این منظور آب ، گلاب ، شکر و پودر هل را داخل یک قابلمه می ریزیم ،

    سپس ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به دیگر مواد اضافه می کنیم

    و قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.

    شربت را به خوبی هم می زنیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود.

    شربت باید روی حرارت بماند تا زمان اضافه کردن به آرد داغ باشد.

    در مرحله بعد روغن را در یک ظرف دیگر می ریزیم تا داغ شود. آرد را دو مرتبه الک می کنیم.

    بیشتر بخوانید:آموزش درست کردن مسقطی شیرازی خانگی خوشمزه + عکس مسقطی

    پس از اینکه آرد را الک کردیم آن را در یک تابه جداگانه می ریزیم و شروع به تفت دادن آن می کنیم.

    تفت دادن آرد را ادامه می دهیم تا رنگ آرد کرمی شود.

    در تفت دادن آرد باید مراقب باشید تا آرد ته نگیرد و نسوزد.

    پس از اینکه رنگ آرد کرمی شد روغن داغ را به آرد اضافه می کنیم

    تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی مایل به سرخ شود.

    حرارت زیر تابه باید کاملا ملایم باشد.

    در این مرحله شربتی را که در مرحله اول تهیه کردیم را به آرد اضافه می کنیم

    و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا حلوا حالت خمیر شکل بگیرد.

    پس از اینکه مواد یکدست شد کره را به حلوا اضافه می کنیم

    و هم زدن آن را تا جایی ادامه می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد و شروع به روغن انداختن کند.

    در پایان حلوا را در ظرف مورد نظر می کشیم و با پودر پسته ، نارگیل ، بادام و … تزیین می کنیم.

    اگر دوست دارید رنگ حلوای شما تیره تر باشد به هیچ وجه آرد را بیش از حد تفت ندهید تا رنگ آرد قهوه ای سوخته شود.

    این کار باعث می شود حلوا طعم سوختگی بگیرد. برای تیره شدن رنگ حلوا بهتر است مقداری کاکائو به حلوا اضافه کنید

    گردآوری: سایت تفریحی گلناک

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا