دانلوددانلود نرم افزار

کینوا برای لاغری را چگونه مصرف کنیم؟ + طرز تهیه کینوا به جای برنج – ایران فورفان

  • کینوا برای لاغری را چگونه مصرف کنیم؟ + طرز تهیه کینوا به جای برنج – ایران فورفان

    به گزارش ایران فورفان خیلی ها از شفته شدن و بدن شدن کینوا گلایه دارند؛ وقتی فن کوزه‌گری این کار را نمی‌دانید طبیعی است که از طعم آن خوشتان نیاید حالا یکبار با این روش درست کنید تا همیشه آن را جایگزین برنج کنید.

    بهتر است که قبل از پخت کینوا، آن را مدتحدود ۲-۱ ساعت در آب خیس کرد و سپس به اندازه دو برابر آن آب اضافه کرد و بر روی حرارت گذارید.

    می توان به منظور طعم دهی به آن از نمک، ادویه های پلویی و کمی سبزیجات معطر مثل شوید یا جعفری و… استفاده کرد.

    همچنین می توان به جای آب از آب مرغ استفاده کرد.

    پس از خشک شدن آب داخل ظرف کینوا شما آماده خوردن است که البته اگر دوست دارد کینوا پس از پختن حالت خمیری نداشته باشد می توانید به آن مقدار کمتری آب اضافه کنید.

    طرز پخت کینوا به جای برنج بسیاره ساده است و پیشنهاد می کنیم بدون استرس از نداشتن تجربه قبلی، آن را امتحان کنید.

    مدت زمان پخت پلو کینوا: ۱۵ دقیقه

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا