اخبارمطالب جالب

– ایران فورفان

  • – ایران فورفان

    آموزش طرز تهیه انواع پیتزا خوشمزه بین المللی ساده

    طرز تهیه انواع پیتزا

    یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه بین المللی، پیتزا می باشد. پیتزا، جزء محبوب ترین و خوش طعم ترین غذاهای خارجی است. این غذا در هر رنج سنی از محبوبیت قابل توجهی برخوردار می باشد. خصوصا رنج سنی کودکان و نوجوانان علاقه بیشتری به این غذا دارند. به جای پرداخت هزینه های مازاد و هنگفت جهت خرید پیتزا، تنها با تهیه مواد اولیه در منزل می توان همانند یک سرآشپز حرفه این غذا را طبخ کرد. طرز تهیه انواع پیتزا بسیار راحت و آسان می باشد.

     

    پیتزا انواع مختلفی دارد که طبخ هر یک نیاز به مهارت و تجربه کافی دارد. به طور کلی برای تهیه و طبخ پیتزا در منزل نیاز به پرداخت هزینه بسیار زیادی نیست. تنها با اختصاص یک بودجه ریالی اقتصادی می توان مواد اولیه مورد نیاز را تهیه کرد. برخلاف تمامی باورهای رایج تهیه پیتزا در منزل باعث افزایش هنر و ذوق آشپزی در فرد خواهد شد.

     

    برای تهیه این غذا نیاز به ابزار و تجهیزات خاصی نیست. با کمترین میزان از امکانات نیز می توان بهترین پیتزای دنیا را طبخ کرد. این غذای ایتالیایی خوش طعم را با مواد اولیه مختلف می توان تهیه کرد.

     

    برای خواندن طرز تهیه پیتزا بدون خمیر و فر هم میتوانید به مقاله قبلی ما با نام پیتزا بدون نیاز به خمیر و فر مراجعه نمایید.

    دستور انواع مدل های پخت خوشمزه پیتزا

    طرز تهیه انواع پیتزا خوشمزه در منزل

    پیتزا به عنوان یکی از متداول ترین غذاهای خارجی در سراسر جهان، از محبوبیت حداکثری برخوردار می باشد. پس از هر بار خوردن این غذای خوشمزه و لذیذ چاشنی جدیدی از طعم خوش را احساس خواهید کرد. این غذای متفاوت کاملا با ذائقه ایرانی سازگاری دارد. همچنین پیتزا به عنوان پرفروش ترین غذای فست فودی در دنیا معرفی شده است. پس از یک بار تهیه پیتزا، معجزه خوش طعم بودن این غذا را کشف خواهید کرد.

     

    دستور پخت هر پیتزایی تقریبا مشابه است‌. وجه افتراق طرز تهیه انواع پیتزا در مواد اولیه این غذا می باشد. هم اکنون پیتزاها رژیمی محبوبیت بیشتری را به دست آورده اند؛ زیرا میزان کالری کمتری دارند. پیتزاها ایتالیایی به دلیل خمیر نازک و بافت متفاوت جزء محبوب ترین ها هستند.

     

    در ادامه این مقاله با طرز تهیه انواع پیتزا خوشمزه آشنا خواهید شد. بودجه مورد نیاز برای خرید مواد اولیه مورد نیاز پیتزا بسیار اقتصادی و کم هزینه می باشد. به نوعی یکی از تفریحات سالم و هیجان انگیز در کنار خانواده، پخت پیتزا است. تحت چنین شرایطی لحظاتی سرشار از خنده را همراه با خانواده تجربه خواهد شد.

    طرز تهیه انواع پیتزا

    طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

    به صراحت می توان ادعا کرد؛ یکی از خوشمزه ترین پیتزاهای موجود در دنیا مرغ و قارچ می باشد. این پیتزا حسی متفاوت از لذت را به هر فردی القا می کند. مواد اولیه مورد نیاز این پیتزا شامل: سینه مرغ، فلفل دلمه ای، پنیر پیتزا، سس کچاپ، قارچ، ذرت، نمک و فلفل می باشد. برای تهیه خمیر این پیتزا می توان از نان های آماده سوپر مارکتی کمک گرفت.

     

    برای تهیه خمیر خانگی پیتزا نیز از آرد، خمیر ترش، نمک و آب استفاده می شود. برای کاهش ضخامت خمیر میزان آرد را افزایش دهید. خمیر پس از آماده شدن باید چندین ساعت استراحت کند. در ادامه خمیر را باید به شکل دایره پهن کرد.

    مرتبط :  طرز تهیه پیتزا شکم پر با پنیر فونتینا

     

    همچنین ضخامت خمیر در تمامی نواحی باید یکسان باشد. در غیر این صورت پس از پخت قسمت هایی از پیتزا خام باقی خواهد ماند. سپس مواد روی پیتزا را به ترتیب روی خمیر باید ریخت. در نهایت پنیر پیتزا به میزان لازم اضافه خواهد شد. مدت زمان لازم برای پخت این پیتزا در فر ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می باشد. نکته: برای پخت بهتر فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد باید قرار داد.

    پیتزا گوشت و قارچ

    اگر مایل هستید یک پیتزا ساده ولی خوشمزه را در منزل تهیه نمایی میتوانید از مقاله طرز تهیه پیتزای پپرونی با گوجه فرنگی مراجعه نمایید.

     

    آموزش پیتزا گوشت و قارچ

    تنها در کمتر از یک ساعت می توان پیتزا گوشت و قارچ کاملا لذیذ و خوشمزه ای را در منزل پخت. این پیتزا کاملا خوشمزه و خوش طعم است؛ زیرا در طبخ آن از گوشت گوسفندی و گوساله استفاده می شود. برای تهیه این پیتزا به پنیر پیتزا، گوجه فرنگی پوره شده، قارچ، فلفل دلمه ای، گوشت گوسفندی، گوشت گوساله، پیاز خلال شده، پودر سیر، نمک، فلفل و آویشن نیاز دارد.

     

    برای کاهش مدت زمان پخت باید از خمیر آماده پیتزا ایتالیایی کمک گرفت. خمیر آماده را ۵ دقیقه در دمای محیط باید قرار داد. پس از چند دقیقه مواد خرد شده را به ترتیب روی خمیر باید قرار داده و سپس پنیر پیتزا را اضافه کرد.در نهایت پس از پخت ادویه های مورد علاقه را می توان به میزان لازم به پیتزا اضافه کرد. مدت زمان پخت این پیتزا به صورت تخمینی معادل ۳۰ الی ۳۵ دقیقه می باشد. نکته: پیش از پخت گوشت ها را در تابه ای جداگانه باید به آرامی تفت داد.

    مینی پیتزا با نان همبرگر

    مینی پیتزا با نان همبرگر

    از فینگرفودهای جذاب و مورد علاقه عموم مردم می توان با مینی پیتزا با نان همبرگر اشاره کرد. این غذای مینی و در عین حال آسان بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد. به جای خمیر در این پیتزا از نان همبرگر استفاده می شود. تحت چنین شرایطی حتی یک دقیقه از وقت آشپز صرف درست کردن خمیر نخواهد شد.

     

    برای مواد روی نان می توان از قارچ، فلفل دلمه ای، نخود فرنگی، پنیر پیتزا، هویج رنده شده، سوسیس، ژامبون و ادویه های دلخواه استفاده کرد. برای شروع فرایند پخت نان های همبرگری را از وسط باید جدا کرد.سپس از ترکیب سس کچاپ و کره باید برای نرمی نان کمک گرفت. با ترتیب مواد اولیه را به تناسب استاندارد به نان اضافه کنید. در نهایت پیتزا را برای پخت باید در درون فر قرار دارد.

     

    تا حالا پیتزای ترکیه ای خوردید اگر مایل هستید در مقاله آموزش طرز تهیه پیتزا مخصوص ترکیه را به شما آموزش داده ایم.

     

    تارت پیتزا

    تارت پیتزا

    برای افرادی که علاقه مند به تجربه طعم های متفاوت و خاص هستند؛ پیتزای تارت به شدت توصیه می شود. طعم این پیتزای لذیذ تا مدت ها از یاد و خاطره ها فراموش نمی شود.

     

    مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر تارت پیتزا به ترتیب شامل:

    آرد، آب، نمک، خمیر ترش، روغن مایع و شکر هستند.

     

    برای مواد روی نان از قارچ، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پنیر پیتزا و سس گوجه می توان استفاده کرد. این پیتزای رژیمی کالری کاملا متناسب و استانداردی دارد. در رژیم های غذایی خاص به راحتی می توان این پیتزا را قرار دارد.

    مرتبط :  تهیه مینی پیتزا گوجه فرنگی و ریحان

     

    مدت زمان لازم برای پخت این غذا در فرد ۲۵ دقیقه است. همچنین در داخل تابه تارت پیتزا بین ۳۵ الی ۴۰ دقیقه آماده می شود. برای ترد شدن بافت پیتزا آن را در داخل توستر باید پخت

     

    میدونستید میتوانید با خمیر نان بربری هم نان پیتزا درست کنید به مقاله قبلی به نام طرز تهیه پیتزا با خمیر بربری مراجعه نمایید.

    پیتزا کالزونه

    آموزش طرز تهیه پیتزا کالزونه

    نام دیگر پیتزای کالزونه لقمه ای می باشد که جزء پرطرفدارترین پیتزاهای دنیا نیز به شمار می آید. این پیتزا شباهت بسیار زیادی به یک پیراشکی در ابعاد بزرگ دارد. برای تهیه این پیتزا باید ابتدا خمیر آن را آماده کرد. خمیر پیتزا کالزونه آماده به هیچ عنوان در بازار وجود ندارد. برای تهیه خمیر به آرد، نمک، خمیر فوری، روغن مایع، آب سرد، احتیاج است.

     

    خمیر پس از آماده شدن باید بین ۱ الی ۲ ساعت استراحت کند. برای مواد روی خمیر باید از سینه نرغ پخته شده و خرد شده، ذرت، قارچ، فلفل دلمه ای، پنیر پیتزا و سس گوجه خانگی اشاره کرد. بر اساس ذائقه شخصی می توان میزان آویشن موجود در پیتزا را تغییر داد.

     

    پس از قرار دادن مواد، خمیر را به حالت لقمه ای باید در آورد. هر پیتزا کالزونه متوسط، برای یک نفر کافی است. برای پخت این پیتزا مدت زمان ۴۰ الی ۵۰ دقیقه کافی می باشد. پس از پخت می توان با هر نوع سس خاصی این پیتزا را سرو کرد.

     

    پیتزا مخلوط

    آموزش ساده پیتزا مخلوط

    از مشهورترین پیتزاهای دنیا که طرفداران بسیار زیادی در رنج سنی مختلف دارد؛ پیتزا مخلوط می باشد. شاید این پیتزا در لیست غذاهای محبوب نصف افراد جهان قرار دارد. این پیتزا طعمی سرشار از لذت را برای فرد تلقین می کند. برای تهیه خمیر پیتزا مخلوط به آرد سه صفر قنادی، روغن مایع، خمیر مایع و آب احتیاج است.

     

    پس از چند بار ورز دادن خمیر شکل نهایی خود را به دست خواهد آورد. پس از آماده شدن خمیر حتما یک ساعت باید استراحت کند. در غیر این صورت خمیر پس از پخت پیتزا پف نخواهد کرد. برای مواد روی نان پیتزا از فلفل دلمه ای رنگی، قارچ، نمک، سس گوجه، سوسیس، کالباس، نخون فرنگی، پنیر ورقه ای و همچنین پنیر پیتزا می توان استفاده کرد.

     

    مواد را به ترتیب پخت روی نان پیتزا باید قرار داد. مدت زمان لازم برای پخت این پیتزا در فر ۳۰ دقیقه و در داخل تابه ۴۰ دقیقه می باشد. بهترین سس برای سرو پیتزا مخلوط ترکیب سس کچاپ و خردل است. این سس طعم لذیذ پیتزا مخلوط را چندین برابر بهتر خواهد کرد.

     

    پیتزای پوآچای

    پیتزای پوآچای

    یکی از پیتزهای ترکیه ای محبوب و پرطرفدار، پوآچای می باشد. این غذا به عنوان یک فینگرفود خوشمزه در مهمانی های مختلف نیز می تواند سرو شود. پیتزای پوآچای در رده فینگرفودهای ترکیه ای خوشمزه قرار دارد. برای خمیر این پیتزا از خمیر مایه، شیر، شکر، روغن مایع و نمک استفاده می شود.

     

    همچنین مواد داخل خمیر شامل: سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی، مرغ خرد شده، فلفل دلمه ای، ذرت، سوسیس و پنیر پیتزا هستند. در اصطلاح عامیانه این غذا، پیتزای بقچه ای نام دارد.

     

    پیتزای پوآچای ترکیه ای را به همراه روغن در داخل تابه می توان سرخ کرد. همچنین این پیتزا در داخل فر نیز قابل طبخ می باشد. مدت زمان مورد نیاز برای طبخ داخل فر نیز معادل ۴۵ دقیقه است.

    مرتبط :  طرز تهیه پیتزا پیراشکی در طعم گیاهی خوش طعم

     

    پیتزا مرغ و اسفناج

    طرز تهیه پیتزا مرغ و اسفناج

    برای علاقه مندان به غذاهای رژیمی پیتزای مرغ و اسفناج بهترین پیشنهاد است. این پیتزا در یک پروسه زمانی کاملا کوتاه مدت آماده می شود. برای تهیه این پیتزا به تعدادی نان تست احتیاج است. پیش از قرار دادن مواد باید به کمک کره نان های تست را نرم کرد.

     

    سپس مواد میانی اعم از: مرغ پخته شده، اسفناج پخته شده، قارچ، فلفل دلمه ای، سبزیجات معطر، نمک، فلفل و همچنین پنیر پیتزا باید به ترتیب اضافه شوند. این پیتزا به عنوان یک میان وعده رژیمی نیز از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

     

    بعد از قرار دادن مواد نان تست دوم را روی پیتزا قرار دهید. برای پخت بهتر از تستر باید کمک گرفت. هر یک تکه کامل از این پیتزا معادل ۲۹۹ کالری انرژی دارد.

     

    پیتزا مارگاریتا

    پیتزا مارگاریتا

    این پیتزا در عین سادگی طعم بسیار خاص و متفاوتی دارد. به نوعی با خوردن این پیتزا می توان سفر هیجان انگیزی به دنیای طعم ها و مزه ها داشت. این غذای خوشمزه و در عین حال مفید محبوب دل افراد پایبند به رژیم های غذایی سرسخت می باشد. پیتزا مارگاریتا، از غذاهای محبوب یکی از ملکه های ایتالیایی در اواخر قرن ۶ می باشد.

     

    یکی از نمانیده های پرطرفدار پیتزاهای ناپلی ایتالیایی مارگاریتا است. برای تهیه این پیتزا به تستوی پیتزا نازک، سس گوجه فرنگی، پنیر پیتزا، روغن زیتون، پنیر موزارلا، نمک و فلفل سیاه احتیاج است.در نهایت مواد را آغشته به کره گیاهی کنید. مدت زمان مورد نیاز برای پخت این پیتزا خاص در فر ۲۸ الی ۳۲ دقیقه می باشد. پس از پخت هر برش از این پیتزا روح فرد را جلاء خواهد بخشید.

     

    پیتزا سیر و استیک

    آموزش پیتزا سیر و استیک

    در صدر جدول پیتزاهای لاکچری و خوش طعم، پیتزا سیر و استیک قرار دارد. این غذا از بیکن سرخ شده یا فیله گوساله طعم دار طبخ می شود. برای تهیه سس ویژه و مواد روی نان باید از پنیر پارمسان رنده شده، پنیر پیتزا، فلفل دلمه ای متوسط، جعفری تازه، فیله گوساله ورقه شده، جعفری تازه، روغن زیتون، نمک، فلفل و آویشن باید استفاده کرد.

     

    برای طبخ خمیر پیتزا به بکینگ پودر، خمیر ترش، مخمر فوری، روغن زیتون، شیر، نمک، شکر و مقداری آب لازم است. خمیر این پیتزا نیاز به ۲۴ ساعت استراحت دارد. پس از سپری شدن این مدت زمان خمیر حالا عنکبوتی به خود می گیرد. محیط گرم و تاریک برای استراحت خمیر به شدت توصیه می شوند.

     

    در ادامه مواد میانی را باید روی خمیر قرار دارد. در نهایت برای پخت از فر یا تابه با حرارت غیر مستقیم می توان کمک گرفت. مدت زمان پخت این پیتزا در هر دو روش به دلیل مواد اولیه متفاوت کمی بیشتر است. این پیتزا در مدت زمانی معادل ۴۵ دقیقه آماده سرو می شود.

     

    سس پیتزا سیر و استیک ایتالیایی شامل: روغن زیتون، نمک، مقداری شکر، سس سویا و کمی سبزیجات معطر می باشد. این سس لذتی غیر قابل به پیتزای سیر و استیک اضافه خواهد کرد. پس از چندین بار پخت فرد مهارت لازم جهت پخت این پیتزا را به دست خواهد آورد.

    حتما بخوانید : – ایران فورفان

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا