اخبار

زیره پلو کرمانی خوشمزه و آسان به سبک صبا راد مجری تلویزیون – ایران فور فان

  • زیره پلو کرمانی خوشمزه و آسان به سبک صبا راد مجری تلویزیون – ایران فور فان

    صبا راد مجری معروف ایرانی است که چند سالی است از این حرفه خداحافظی کرده است. ولی در اینستاگرام فعالیت زیادی دارد. امروز در ایران فور فان می خواهیم ویدئویی برای شما قرار دهیم که در آن آموزش پخت زیره پلو کرمانی به سبک صبا راد را مشاهده می کنید

    زیره پلو کرمانی به سبک صبا راد

    در این ویدئو آموزش پخت زیره پلو کرمانی را مشاهده می کنید

    ویدئویی از آشپزی صبا راد

    طرز تهیه زیره پلو خوشمزه و مجلسی

    زیره پلو یکی از غذا های اصیل ایرانی است که برای کرمان است. و بسیار خوشمزه و مقوی می باشد. زیره پلو را در کنار مرغ ریش ریش شده، گوشت و کوفته ریزه سرو می کنند. در این غذا از زیره سیاه استفاده می شود که خواص آن بیشمار است.

    آماده سازی زیره: زیره را پاک کرده و داخل سبد ریزی ریخته و خوب می شوییم تا گرد و غبار آن خارج شود.

    زیره پلو کرمانیآموزش زیره پلو کرمانی

    برنج را پاک کرده و پیمانه می کنیم، سپس برنج را خوب می شوییم و به همراه نمک و آب به مدت ۲ ساعت خیس می کنیم.

    ته قابلمه مورد نظر را کمی آب، روغن و زعفران می ریزیم و ته دیگ مورد نظر را ته قابلمه می چینیم. حالا یک لایه از برنج و یک لایه زیره داخل قابلمه می ریزیم سپس دم کنی گذاشته و برای ۴۵ تا ۵۰ دقیقه زمان می دهیم تا زیره پلو خوب دم بکشد.

    زیره پلو کرمانیزیره پلو

    نکات مهم و فوت و فن تهیه زیره پلو معروف 

    اگر دوست ندارید که دانه های زیره را داخل غذا حس کنید از پودر زیره استفاده کنید.
    می توانید این برنج را دمی هم تهیه کنید و به جای آب از عصاره گوشت و یا قلم استفاده کنید.
    این غذا بسیار مقوی برای بیماران هم می باشد.
    به جای روغن مایع بهتر است از کره یا روغن جامد استفاده کنید.
    موقع سرو بهتر است کمی روغن داغ روی برنج بریزید.

    اینستاگرام و سلام دنیا

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا