اخبار

پشت صحنه دیده نشده از شب هاى مافیا – ایران فور فان

  • پشت صحنه دیده نشده از شب هاى مافیا – ایران فور فان

    شب های مافیا یک رئالیتی شو جذاب از سعید ابوطالب است که در شبکه نمایش خانگی پخش می شود. امروز در ایران فور فان می خواهیم ویدئویی از پشت صحنه شب هاى مافیا را برای شما قرار دهیم که به تازگی منتشر شده است

    پشت صحنه شب هاى مافیا

    اشتباه بازیگر معروف در شب های مافیا، وقتی همه چیز لو رفت!شب‌های مافیا یک مجموعه نمایش خانگی به کارگردانی سعید ابوطالب است که بر اساس بازی مافیا ساخته شده‌است.

    در هر فصل از این مجموعه، ۱۲ شرکت‌کننده از میان بازیگران سینما و تلویزیون و سایر افراد مشهور به بازی دعوت می‌شوند و آنها به اتفاق برگزارکننده برنامه، بازی را به صورت رئال (واقعی) و بدون دخالت گروه کارگردانی انجام می‌دهند. در این ویدئو پشت صحنه شب هاى مافیا را می بینید

    ویدئویی از پشت صحنه برنامه مافیا

    درباره بازی مافیا بیشتر بدانید

    بازی مافیا که به گرگینه یا Werewolf نیز مشهور است، اولین بار در سال ۱۹۸۶ توسط دیمیتری دیویداُف (Dimitry Davidoff) ابداع شد. بازی مافیا یکی از ۵۰ بازی جذاب در دنیا است. این بازی گروهی، امروزه در سرتاسر دنیا طرفداران بسیاری دارد.

    تقابل تیم مافیا در برابر تیم شهروندان آنقدر جدی و مهیج است که بازیکنان تا قبل از پیروزی یکی از این دو گروه آرام نمی‌گیرند. نظرات مختلفی درباره حداقل تعداد افراد مورد نیاز برای انجام بازی مافیا وجود دارد. برخی می‌گویند حداقل ۱۰ نفر برای انجام بازی نیاز است، درحالی‌که برخی دیگر معتقدند که بازی مافیا را با گروه‌های کوچک ۵ نفره نیز می‌توان انجام داد.

    پشت صحنه شب هاى مافیاشب هاى مافیا

    به بهانه پشت صحنه شب هاى مافیا درباره این بازی بیشتر صحبت می کنیم. بازی مافیا یک بازی گروهی است که در سال ۱۹۸۶ توسط دیمیتری دیویدوف (Dmitry Davidoff) خلق شد. او برای اولین بار این بازی را در دانشکده روانشناسی دانشگاه ایالتی مسکو اجرا و در کلاس‌های درس، خوابگاه‌ها و حتی اردوگاه‌های تابستانی دانشگاه مسکو منتشر کرد.

    پشت صحنه شب هاى مافیامجری شب هاى مافیا

    هدف او از خلق بازی مافیا، کمک به تحقیقات روانشناسی، آموزش روش‌های مختلف خواندن زبان بدن، آموزش چگونگی دریافت سیگنال‌های غیر کلامی و همینطور تدریس ارتباطات غیر کلامی به دانش آموزان بود. این بازی خیلی زود در سایر دانشگاه‌ها و حتی مدرسه‌های اتحاد جماهیر شوروی رواج پیدا کرد و به زودی به سایر مناطق اروپا و سپس ایالات متحده و حتی دانشگاه پرینستون هم رسید.

    تی وی پلاس و پلازا

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا