اخباراخبار داغ

توریست‌های اندونزیایی از چه چیز در ایران بیشتر تعجت کردند؟ – ایران فورفان

  • توریست‌های اندونزیایی از چه چیز در ایران بیشتر تعجت کردند؟ – ایران فورفان

    به گزارش ایران فورفان پل طبیعت و روش تولید سوهان و عرق‌گیری سنتی مورد توجه مدیران آژانس ملی تحقیقات و نوآوری اندونزی قرار گرفت.

    این گروه اندونزیایی از مرکز آسمان نمای گنبد مینا، خانه خلاق هزاره، میدان مشاهیر، پل طبیعت، گذر گردشگری و بوستان آب و آتش در دو ساعت بازدید کردند که به زعم‌شان جذاب‌ترین بخش‌های جاذبه‌های منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، پل طبیعت و گذر گردشگری بود.

    چرایی قرمزرنگ بودن پل طبیعت، معماری پل و احداث آن روی بزرگراه، همچنین چگونگی متصل کردن دو پارک به وسیله این پل، عمده‌ترین پرسش‌هایی بود که این گروه مطرح کردند.

    یکی دیگر از جذابیت‌های منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد برای گروه مدیران آژانس ملی تحقیقات و نوآوری اندونزی، بازدید از گذر گردشگری و غرفه‌های صنایع دستی بود که چگونگی روند تولید سوهان و عرق‌گیری سنتی برای آن‌ها پرسش‌برانگیز و جالب بود.

    منبع: ایسنا

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا