آموزش درست کردن میگو سوخاری خوشمزه خانگی + عکس میگو سوخاری
درست کردن میگو سوخاری
میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای فست فودی و خوشمزه در جهان است
که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد.
این غذای خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان یک غذای کامل استفاده کنید ،
می توانید آنرا به عنوان یک پیش غذای مجلسی هم سرو کنید.
مواد لازم میگو سوخاری:
سیر ۵ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱ لیوان
آرد سوخاری ۱ لیوان
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
میگو پاک شده ۱ کیلوگرم
روغن سرخ کردنی به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز آماده کردن و پختن میگو سوخاری:
میگو پاک شده آماده است فقط باید با یک چاقو پشت کمر میگو را می بریم
و با یک خلال دندان رگ سیاه آن را خارج می کنیم و تمیز آبکش می کنیم
و در یک کاسه بزرگ می ریزیم و سیر ها را پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم
و داخل ظرف میگو ها می ریزیم و آبلیمو را نیز اضافه می کنیم
و نمک،فلفل روی میگو ها می پاشیم و مواد را مخلوط می کنیم
بیشتر بخوانید: آموزش درست کردن املت گوجه فرنگی خوشمزه خانگی + عکس املت
تا کاملا میگوها با مواد آغشته شوند و روی کاسه را سلفون می کشیم
و به مدت ۳ ساعت اجازه می دهیم تا در یخچال میگوها طعم دار شوند.
سپس میگو ها را از یخچال خارج می کنیم و تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم
و با چنگال هم می زنیم و آرد سوخاری را نیز در کاسه ای می ریزیم
و آرد سفید را نیز در کاسه ای دیگر می ریزیم و کنار هم قرار می دهیم
و در تابه ای کوچک و عمق دار روغن به اندازه ای می ریزیم
که میگوها در آن شناور باشند و حرارت را کم می کنیم تا آرام داغ شود.
زمانیکه روغن داغ شد میگو را ابتدا در آرد سفید می غلتانیم
و بعد داخل تخم مرغ می زنیم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم تا کاملا پوشیده شود
و داخل روغن داغ قرار می دهیم تا مغز پخت و سرخ شود
میگو ها زود سرخ می شوند پس همین که طلایی شدند از روغن بیرون می آوریم
و در صافی یا روی دستمال تمیز آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.
گردآوری: سایت تفریحی گلناک
یک نظر