آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن میگو سوخاری خوشمزه خانگی + عکس میگو سوخاری

  • آموزش درست کردن میگو سوخاری خوشمزه خانگی + عکس میگو سوخاری

    درست کردن میگو سوخاری

    آموزش درست کردن میگو سوخاری خوشمزه خانگی + عکس میگو سوخاری
    آموزش درست کردن میگو سوخاری خوشمزه خانگی + عکس میگو سوخاری

    میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای فست فودی و خوشمزه در جهان است

    که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد.

    این غذای خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان یک غذای کامل استفاده کنید ،

    می توانید آنرا به عنوان یک پیش غذای مجلسی هم سرو کنید.

    مواد لازم میگو سوخاری:

    سیر ۵ حبه

    تخم مرغ ۱ عدد

    آرد سفید ۱ لیوان

    آرد سوخاری ۱ لیوان

    آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

    میگو پاک شده ۱ کیلوگرم

    روغن سرخ کردنی به اندازه کافی

    نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

    طرز آماده کردن و پختن میگو سوخاری:

    میگو پاک شده آماده است فقط باید با یک چاقو پشت کمر میگو را می بریم

    و با یک خلال دندان رگ سیاه آن را خارج می کنیم و تمیز آبکش می کنیم

    و در یک کاسه بزرگ می ریزیم و سیر ها را پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم

    و داخل ظرف میگو ها می ریزیم و آبلیمو را نیز اضافه می کنیم

    و نمک،فلفل روی میگو ها می پاشیم و مواد را مخلوط می کنیم

    بیشتر بخوانید: آموزش درست کردن املت گوجه فرنگی خوشمزه خانگی + عکس املت

    تا کاملا میگوها با مواد آغشته شوند و روی کاسه را سلفون می کشیم

    و به مدت ۳ ساعت اجازه می دهیم تا در یخچال میگوها طعم دار شوند.

    سپس میگو ها را از یخچال خارج می کنیم و تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم

    و با چنگال هم می زنیم و آرد سوخاری را نیز در کاسه ای می ریزیم

    و آرد سفید را نیز در کاسه ای دیگر می ریزیم و کنار هم قرار می دهیم

    و در تابه ای کوچک و عمق دار روغن به اندازه ای می ریزیم

    که میگوها در آن شناور باشند و حرارت را کم می کنیم تا آرام داغ شود.

    زمانیکه روغن داغ شد میگو را ابتدا در آرد سفید می غلتانیم

    و بعد داخل تخم مرغ می زنیم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم تا کاملا پوشیده شود

    و داخل روغن داغ قرار می دهیم تا مغز پخت و سرخ شود

    میگو ها زود سرخ می شوند پس همین که طلایی شدند از روغن بیرون می آوریم

    و در صافی یا روی دستمال تمیز آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.

    گردآوری: سایت تفریحی گلناک

    ۱
    ۲
    ۳
    ۴
    ۵
    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا