آشپزیسرگرمی

آموزش درست کردن میگو سوخاری خوشمزه خانگی + عکس میگو سوخاری

  • آموزش درست کردن میگو سوخاری خوشمزه خانگی + عکس میگو سوخاری

    درست کردن میگو سوخاری

    آموزش درست کردن میگو سوخاری خوشمزه خانگی + عکس میگو سوخاری
    آموزش درست کردن میگو سوخاری خوشمزه خانگی + عکس میگو سوخاری

    میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای فست فودی و خوشمزه در جهان است

    که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد.

    این غذای خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان یک غذای کامل استفاده کنید ،

    می توانید آنرا به عنوان یک پیش غذای مجلسی هم سرو کنید.

    مواد لازم میگو سوخاری:

    سیر ۵ حبه

    تخم مرغ ۱ عدد

    آرد سفید ۱ لیوان

    آرد سوخاری ۱ لیوان

    آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

    میگو پاک شده ۱ کیلوگرم

    روغن سرخ کردنی به اندازه کافی

    نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

    طرز آماده کردن و پختن میگو سوخاری:

    میگو پاک شده آماده است فقط باید با یک چاقو پشت کمر میگو را می بریم

    و با یک خلال دندان رگ سیاه آن را خارج می کنیم و تمیز آبکش می کنیم

    و در یک کاسه بزرگ می ریزیم و سیر ها را پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم

    و داخل ظرف میگو ها می ریزیم و آبلیمو را نیز اضافه می کنیم

    و نمک،فلفل روی میگو ها می پاشیم و مواد را مخلوط می کنیم

    بیشتر بخوانید: آموزش درست کردن املت گوجه فرنگی خوشمزه خانگی + عکس املت

    تا کاملا میگوها با مواد آغشته شوند و روی کاسه را سلفون می کشیم

    و به مدت ۳ ساعت اجازه می دهیم تا در یخچال میگوها طعم دار شوند.

    سپس میگو ها را از یخچال خارج می کنیم و تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم

    و با چنگال هم می زنیم و آرد سوخاری را نیز در کاسه ای می ریزیم

    و آرد سفید را نیز در کاسه ای دیگر می ریزیم و کنار هم قرار می دهیم

    و در تابه ای کوچک و عمق دار روغن به اندازه ای می ریزیم

    که میگوها در آن شناور باشند و حرارت را کم می کنیم تا آرام داغ شود.

    زمانیکه روغن داغ شد میگو را ابتدا در آرد سفید می غلتانیم

    و بعد داخل تخم مرغ می زنیم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم تا کاملا پوشیده شود

    و داخل روغن داغ قرار می دهیم تا مغز پخت و سرخ شود

    میگو ها زود سرخ می شوند پس همین که طلایی شدند از روغن بیرون می آوریم

    و در صافی یا روی دستمال تمیز آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.

    گردآوری: سایت تفریحی گلناک

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    دکمه بازگشت به بالا